Sousa - Music for Wind Band, Vol 2 (CD)

John Philip Sousa

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Royal Welch Fusiliers
  2. March
  3. The Fairest of the Fair
  4. Songs of Grace and Songs of Glory
  5. Willow Blossoms
  6. At the Movies
  7. Rose, Shamrock and Thistle
  8. Wisconsin Forward Forever
  9. Solid Men to the Front
  10. King Cotton
  11. Bullets and Bayonets


Format CD Sjanger Klassisk
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist John Philip Sousa, Keith Brion, Royal Artillery Band Orchestra Label Naxos
Leverandør Naxos Norway AS Bestillingsnummer 8559059