Southern Drawl (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Southern Drawl
  2. Wasn´t Through Lovin´ You Yet
  3. This Ain´t Just a Song
  4. As Long As There´s Love
  5. Back To The Country
  6. Hillbilly Wins The Lotto Money
  7. Come Find Me
  8. No Bad Days
  9. One on One
  10. American Farmer
  11. It´s About Time
  12. Footstompin´ Music
  13. I Wanna Be There


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Alabama
Label BMG Recorded Music Leverandør Import
Bestillingsnummer BMGR538162152.2