Southpaw - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro
  2. You Got Me Going
  3. No Telling Why
  4. Tomorrow Today
  5. The Best Fun I Ever Had
  6. I Remember Once
  7. Intro (Side 2)
  8. I, of Course, Replied
  9. That's Where I Belong
  10. My Love and I
  11. If I Can't Have You All
  12. Miss My Love Today
  13. I'll Believe It When I See It (Bonus Track)
  14. Just as You Are (Bonus Track)
  15. You Never Listen To Reason (Bonus Track)
  16. Call On Me (Bonus Track)
  17. Doing What I Know (Bonus Track)
  18. To Each His Own (Bonus Track)
  19. Can't Get You Out of My Mind (Bonus Track)
  20. As Long as I Can (Bonus Track)
  21. Our Own Baby (Bonus Track)



Utgitt 1977 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD005