Sowing The Seeds - The 10th Anniversary Of Appleseed (2CD)

Diverse Artister

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Oh Sacred World - Pete Seeger
  2. Ghost Of Tom Joad - Bruce Springsteen/Pete Seeger (Exclusive New Track)
  3. Waist Deep In the Big Muddy - Ani DiFranco (Exclusive New Track)
  4. Universal Soldier - Donovan (Exclusive New Track)
  5. White Boots Marching In a Yellow Land - Wyclef Jean/Eric Andersen
  6. All My Children Of the Sun - Tim Robbins
  7. Bravest, The - Tom Paxton
  8. 19 Miles To Baghdad - Lizzie West & The White Buffalo
  9. Bring Them Home (If You Love Your Uncle Sam) - Pete Seeger/Billy Bragg/Steve Earle/Ani DiFranco
  10. Walking Down Death Row - Pete Seeger (Exclusive New Track)
  11. Guantanamera - Joan Baez/Jackson Browne
  12. Heartland Express - Sharon Katz & The Peace Train
  13. Indian Prayer (The Land I Love) - Pete Seeger/Tom Pacheco
  14. There Goes the Mountain - Tom Paxton/Anne Hills
  15. If You Miss Me At the Back Of the Bus - Peter Yarrow/Kim & Reggie Harris/Rufus Cappadocia/Bethany...
  16. Sing About These Hard Times - Peggy Seeger (Exclusive New Track)
  17. Ross Perot, The (George Bush) Guide To Answering Embarrassing Questions - Pete Seeger/Tao Rodriguez
  18. Emperor Is Naked Today-o, The - Pete Seeger (Exclusive New Track)
  19. Where Have All the Flowers Gone - Dolores Keane/Tommy Sands/Vedran Smailovic
Disk 2
  1. Quite Early Morning - Pete Seeger (Exclusive New Track)
  2. Music Of Healing - Pete Seeger/Tommy Sands/Vedran Smailovic
  3. There Is Hope - Aoife Clancy
  4. Swimming To the Other Side - Pat Humphries
  5. Turn! Turn! Turn! - Bruce Cockburn
  6. Namaste - The Kennedys
  7. Gina In the Kings Road - Al Stewart
  8. Yin My Yang - Donovan
  9. Baby, It´s You - John Stewart
  10. Leave Your Light On - Tim Eriksen
  11. Try Me One More Time - David Bromberg
  12. Don´t Think Twice, It´s All Right - Ramblin´ Jack Elliott
  13. Dink´s Song - Pete Seeger/Roger McGuinn/Josh White Jr.
  14. You Can´t Relive the Past - Lou Reed/Eric Andersen
  15. Oh Had I a Golden Thread - Judy Collins
  16. Sail On - Dick Gaughan
  17. We Are the Boat - Pete Seeger/Holly Near/Arlo Guthrie/Ronnie Gilbert
  18. Pete Gets the Last Word - Pete Seeger (Exclusive New Track)


Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 37 Artist Diverse Artister
Label Appleseed Leverandør Import
Bestillingsnummer APLE1102.2