Spark (CD)

Marit Larsen

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Etter suksessen med The Chase (2008), listetopper i Norge og Tyskland, langvarige turnering og to år i koffert, var Marit Larsen klar for å starte arbeidet med sitt tredje soloalbum. Spark ble unnfanget i løpet av åtte måneder med skriving og demoinnspillinger i New York, før hun vendte nesa mot Oslo igjen - nærmere bestemt i retning Propeller Studios og sin faste produsent Kåre Vestrheim. Resultatet ble et fengende, vakkert og rikt orkestrert popalbum, anført av den drivende singlen "Coming Home".

Albumet for øvrig byr på flere tilsvarende fengende spor, som "Don't Move", "Me And The Highway" og "Have You Ever", i tillegg til roligere låter som nok en gang bekrefter at Larsen behersker også balladeformatet. "Fine Line" starter for eksempel med myke countrytendenser og bygger opp til et storslagent orkesterarrangement, mens nydelige "That Day" avslutter Spark med dempede pianotakter.

Larsen har selv skrevet samtlige låter på albumet - "I Can't Love You Anymore" i samarbeid med artisten Teitur fra Færøyene,"Have You Ever'' og ''Don't Move'' med den amerikanske produsenten og låtskriveren Peter Zizzo (Jennifer Lopez, Celine Dion, M2M).

Sporliste

  1. Keeper Of The Keys
  2. Don't Move
  3. What If
  4. I Can't Love You Anymore
  5. Coming Home
  6. Me And The Highway
  7. Last Night
  8. Have You Ever
  9. Fine Line
  10. That Day

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Marit Larsen
Label EMI Norway Bestillingsnummer 509999414182

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også