Spooked (CD)

Robyn Hitchcock

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Television
  2. If You Know Time
  3. Everybody Needs Love
  4. English Girl
  5. Demons & Fiends
  6. Creeped Out
  7. Sometimes A Blonde
  8. We´re Gonna Live In The Trees
  9. Tryin´ To Get To Heaven Before They Close The Door
  10. Full Moon In My Soul
  11. Welcome To Earth
  12. Flanagan´s Song


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Robyn Hitchcock
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2086