Stacked Deck/Too Stuffed To Jump (CD)

The Amazing Rhythm Aces

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Third Rate Romance
  2. Ella B
  3. Life's Railway To Heaven
  4. Beautiful Lie
  5. Hit The Nail On The Head
  6. Who Will The Next Fool Be
  7. Amazing Grace (Used To Be Her Favorite Song)
  8. Anything You Want
  9. My Tears Still Flow
  10. Emma-Jean
  11. Why Can't I Be Satisfied
  12. King Of The Cowboys
  13. Typical American Boy
  14. If I Just Know What To Say
  15. End Is Not In Sight (The Cowboy Tune)
  16. Same Ol' Me
  17. These Dreams Of Losing You
  18. I'll Be Gone
  19. Out Of The Snow
  20. Fool For The Woman
  21. Little Italy Rag
  22. Dancing The Night Away


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 22 Artist The Amazing Rhythm Aces
Label Real Gone Music Leverandør Import
Bestillingsnummer RLGM400155.2