Stand By Me - The Very Best Of The Drifters (CD)

The Drifters

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Stand By Me
  2. Kissin' In The Back Row Of The Movies
  3. Saturday Night At The Movies
  4. Under The Boardwalk
  5. You're More Than A Number In My Little Red Book
  6. Like Sister And Brother
  7. Up On The Roof
  8. Save The Last Dance For Me
  9. On Broadway
  10. There Goes My First Love
  11. Hello Happiness
  12. This Magic Moment
  13. Come On Over To My Place
  14. I Count The Tears
  15. When My Little Girl Is Smiling
  16. Love Games
  17. Dance With Me
  18. There Goes My Baby
  19. Can I Take You Home Little Girl
  20. Every Night's A Saturday Night With
  21. Down On The Beach Tonight
  22. Long Hot Summer
  23. Maybe It's You
  24. Fanny Be Tender
  25. Vertigo


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 25 Artist The Drifters
Label Rhino Bestillingsnummer 0825646036714