Stand Up And Scream (CD)

Asking Alexandria

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Alerion
  2. The Final Episode (Let´s Change Channel)
  3. A Candlelit Dinner With Inamorta
  4. Nobody Don´t Dance No More
  5. Hey There Mr. Brooks
  6. Hiatus [Instrumental]
  7. If You Can´t Ride Two Horses At Once You Should Get Out Of The Circus
  8. A Single Moment Of Sincerity
  9. Not The American Average
  10. I Used To Have a Best Friend (But Then He Gave Me An STD)
  11. A Prophecy
  12. I Was Once Possibly Maybe Perhaps a Cowboy King
  13. When Everyday´s The Weekend


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Asking Alexandria
Label Sumerian Records Leverandør Import
Bestillingsnummer SUMR222.2