Stand Your Ground (CD)

Stand Your Ground (CD)

Mike Tramp

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don't Let Them Put It On You
  2. Alright By Me
  3. Distance
  4. Gotta Get Away
  5. Straight From The Look In My Eyes
  6. Got Me Crazy
  7. Wish You Well
  8. World Is Changing, The
  9. Prettiest Girl
  10. Say What You Will
  11. Soldier Never Started A War, The


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Mike Tramp
Label Ear Music Leverandør Import
Bestillingsnummer CLE5029.2