Standard Time Vol. 3: The Resolution Of Romance (CD)

Wynton Marsalis

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In The Court Of King Oliver
  2. Never Let Me Go
  3. Street Of Dreams
  4. Where Or When
  5. Bona And Paul
  6. Seductress, The
  7. Sleepin' Bee, A
  8. Big Butter And Egg Man
  9. Very Thought Of You, The
  10. I Cover The Waterfront
  11. How Are Things In Glocca Morra?
  12. My Romance
  13. Everything Happens To Me
  14. Flamingo
  15. You're My Everything
  16. Skylark
  17. It's Easy To Remember
  18. Taking A Chance On Love
  19. I Gotta Right To Sing The Blues
  20. In The Wee Small Hours Of The Morning
  21. It's Too Late Now


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 21
Artist Wynton Marsalis Label Columbia
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY46143.2