Starlite Walker (CD)

Silver Jews

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Introduction II
  2. Trains Across The Sea
  3. Moon Is The Number 18, The
  4. Advice To The Graduate
  5. Tide To The Oceans
  6. Pan-American Blues
  7. New Orleans
  8. Country Diary Of A Subway Conductor, The
  9. Living Waters
  10. Rebel Jew
  11. Silver Pageant, The


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 11
Artist Silver Jews Label Drag City
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer DC55CD