Start And Complete (CD)

About Group

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Married To The Sea (a)
  2. Don't Worry
  3. With Each New Day
  4. Repair Man
  5. Lay Me Down
  6. Perspective, A
  7. There's A Way To End This Run Of Doubt
  8. Sinking Song, A
  9. Nothing But Words
  10. You're No Good
  11. Rough And Smooth
  12. Start And Complete
  13. Dreamt I Saw You Late Last Night
  14. Married To The Sea (b)



Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist About Group
Label Domino Leverandør Gardners
Bestillingsnummer WIGCD271


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende