State Of Grace (CD)

The Holmes Brothers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Smiling Face Hiding A Weeping Heart
  2. Close The Door
  3. (What´s So Funny ´Bout) Peace, Love And Understanding?
  4. Gasoline Drawers
  5. I Can´t Help It If I´m Still In Love With You - (with Rosanne Cash)
  6. Bad Moon Rising
  7. Three Gray Walls
  8. If I Had A Boat
  9. Those Memories Of You - (with Joan Osborne)
  10. I Want You To Want Me
  11. Ain´t It Funny What A Fool Will Do
  12. Standing In The Need Of Love
  13. I´ve Just Seen The Rock Of Ages - (with Levon Helm)
  14. God Will



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Holmes Brothers
Label Alligator Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ALCD4912