Stax Profiles (CD)

Rance Allen

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Lying On The Truth
  2. Joy
  3. Hot Line To Jesus
  4. What Is This
  5. I Belong To You
  6. Ain't No Need Of Crying
  7. That Will Be Good Enough For Me
  8. Let The Music Get Down In Your Soul
  9. What A Day
  10. Painter
  11. I Give My All To You
  12. God Is Wonderful
  13. Up Above My Head
  14. Heaven Is Where The Heart Is
  15. Greatness Of God
  16. Ring My Bell


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Rance Allen
Label Stax Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1886192