Stax Profiles (CD)

Albert King

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Born Under A Bad Sign
  2. Lovingest Woman In Town
  3. She Caught The Katy And Left Me A Mule To Ride
  4. Sky Is Crying
  5. Don't Throw Your Love On Me So Strong
  6. I Love Lucy
  7. Can't You See What You're Doing To Me
  8. Everybody Wants To Go To Heaven
  9. Angel Of Mercy
  10. I'll Play The Blues For You



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Albert King
Label Stax Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1886222