Stay True (CD)

Deez Nuts

199,00 19900
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. Stay True
  2. Damn Right
  3. Love Hate
  4. Fuck What You Think
  5. I Hustle Everyday
  6. It´s Like That, And That´s The Way It Is
  7. Tonight We´re Going To Party...
  8. Like There´s No Tomorrow
  9. Your Mother Should´ve Swallowed You
  10. Move Back
  11. Never Grow Up
  12. Fuck The World
  13. Fight For Your Right


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Deez Nuts
Label UNFD Bestillingsnummer UNFD014B