Steal Away: The Early Fame Recordings (CD)

Jimmy Hughes

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Lovely Ladies
  2. There Is Something On Your Mind
  3. Shot Of Rhythm And Blues, A
  4. Neighbour Neighbour (version 1)
  5. Everybody Let's Dance
  6. Steal Away
  7. Try Me
  8. I'm Gonna Rise Again
  9. I Tried To Tell You
  10. I'm Getting Better
  11. Stormy Weather Blues
  12. I Want Justice
  13. I'm Qualified
  14. My Loving Time
  15. Lollipops Lace And Lipstick
  16. You Might As Well Forget Him
  17. Goodbye My Lover Goodbye
  18. You Really Know How To Hurt A Guy
  19. Have You Done Got Over Me
  20. Girl You Belong Here With Me
  21. My Adorable One
  22. Steal Away (part two)


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Jimmy Hughes
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND324