Steal Your Soul And Dare Your Spirit To Move (CD)

Soledad Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Prince Among Thieves
  2. Prodical Stones Blues
  3. This Guitar Says I´m Sorry
  4. Break´em On Down - (Good Friday The 13th: Part I)
  5. Nation´s Bell
  6. Hammer Me Down
  7. Michigan Line - (Good Friday The 13th The Part II)
  8. .32 Blues
  9. Ray Of Love
  10. Skidmore Blues
  11. Miracle Birth
  12. There´s No Sunshine When She´s Gone
  13. Good Friday - (The 13th: Part III)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 13
Artist Soledad Brothers Label Estrus
Leverandør Import Bestillingsnummer ES81289.2