Stepping Out - The Very Best Of Joe Jackson (CD)

Joe Jackson

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Is She Really Going Out With Him?
  2. Fools In Love
  3. I'm The Man
  4. It's Different For Girls
  5. Beat Crazy
  6. Jumpin' Jive
  7. Breaking Us In Two
  8. Steppin' Out
  9. Slow Song (Live LP Version)
  10. You Can't Get What You Want ('Til You Know What You Want)
  11. Be My Number Two
  12. Right And Wrong
  13. Home Town
  14. Down To London
  15. Nineteen Forever



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 15
Artist Joe Jackson Label A&M
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 3970522