Still Climbing Mountains (CD)

Blue Highway

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Still Climbing Mountains
  2. Monrobro
  3. Mountain Of The Lord
  4. Boulder City Dam
  5. Riding The Danville Pike
  6. Life Without You
  7. Union Man
  8. Only A Thought Away
  9. Buck Hill
  10. This Ain't The First Time I've Walked In These Shoes
  11. Uncle Fred
  12. Seventh Angel (Introduction), The
  13. Seventh Angel, The
  14. Goodbye For A While



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall spor 14
Artist Blue Highway Label Rounder
Leverandør Import Bestillingsnummer ROUP610489.2