Still Life With Eggplant (CD)

Motorpsycho

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I 2012 ga Motorpsycho oss bakoversveis med det ambisiøse konseptalbumet The Death Defying Unicorn, laget i tett samarbeid med Ståle Storløkken. Året etter slipper de nok et album med både lynfrekk tittel og særs spennende gjest: Still Life With Eggplant, trøndernes sekstende fullengder, har bidrag fra Dungen-gitarist Reine Fiske på flere spor.

Så hvordan følger man opp en kunstnerisk og kommersiell suksess som Unicorn-prosjektet? Først og fremst ved "bare" å være Motorpsycho, det vil si et band som i nærmere 25 år har gjort akkurat som de selv vil uten å ofre trender, forventninger eller kommersielle valg en tanke. Still Life With Eggplant er satt sammen fra et utvalg låter bandet kaller "annen musikk" - rett og slett sanger de har jobbet med under de tre årene de skrev og utarbeidet enhjørningen, men som ikke passet inn i den sammenhengen. Og for første gang har de fått inn en musiker på samme nivå som dem selv. En gammel bekjent av bandet, gitarist Reine Fiske fra Dungen og The Amazing, medvirker på fire av albumets fem spor og tilfører en ekstra dimensjon med sitt smakfulle og inspirerende spill. Still Life With Eggplant består av fire originaler, samt en utrolig fengende versjon av Love-perlen "August".

Selve innspillingene ble gjort i Brygga Studio i Trondheim, tidligere brukt av bandet i forbindelse med klassikere som Demon Box og Timothy´s Monster.
Sporliste
  1. Hell, part 1-3
  2. August
  3. Barleycorn (Let It Come/Let It Be)
  4. Ratcatcher
  5. The Afterglow
Produktfakta
Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 5 Artist Motorpsycho
Label Rune Grammofon Bestillingsnummer RCD2143

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende