Stjerneteller - Godnattsanger (CD)

Christine Sandtorv

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Låtskrivertalentet Christine Sandtorv (fra jentebandet Ephemera) henter gjerne inspirasjon fra datteren Anna. Denne gangen har Sandtorv tatt pysjen på og laget godnattpop, i form av en musikalsk sovepille med 13 selvsnekrede vuggeviser som bærer preg av hennes særegne og prisbelønte popsound.

Det at Christine for første gang, etter 15 år som musiker, velger å skrive tekster på norsk er ikke uten grunn: "Med norske tekster føler jeg man minimerer avstanden til lytteren. Det blir jo mye lettere for barn å forstå hva låtene handler om også, så det var et bevisst valg. Noen av låtene er barnlige betraktninger, andre er sett fra en voksen persons perspektiv." Alt i alt er Stjerneteller et nydelig og familievennlig album med godnattsanger som godt kan spilles om dagen også.

William Hut, Bjarte Hjelmeland, og kusinebarna Marte og Tina (9 år) har alle lånt bort stemmene sine på konseptalbumet. Produsent Davide Bertolini (Kings of Convenience) har satt sitt organiske preg på platen som ble spilt inn i Grieghallen Studio i Bergen. Der bidro også den erfarne poptrommisen Steinar Krokstad og jazzmusikerne Ole Marius Sandberg (bass) og Thomas Dahl (gitar).
Produktfakta
Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Christine Sandtorv
Bestillingsnummer FEM302
Lyttespor
Sporliste
 1. Liten trafikant
 2. Lille tiger
 3. Hysj
 4. Stjerneteller
 5. Min tapre engel
 6. Velkommen
 7. Forglem meg ei
 8. Juvel
 9. Fugl i det grønne tre
 10. Vals til mamma
 11. Lykke
 12. Godnatt
 13. Midt på natten