Stop, Look And Listen - Gonna Shake This Shack Tonight (CD)

Patsy Cline

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Don´t Wanta (1st version)
  2. Stop, Look And Listen
  3. Ain´t No Wheels On This Ship (We Can´t Roll)
  4. Stop The World (And Let Me Off)
  5. Never No More
  6. Honky Tonk Merry Go Round
  7. Lovesick Blues
  8. I Love You, Honey
  9. Turn The Cards Slowly
  10. Too Many Secrets
  11. Walking Dream
  12. There He Goes
  13. Gotta Lot Of Rhythm In My Soul
  14. In Care Of The Blues
  15. Let The Teardrops Fall
  16. Hungry For Love
  17. Walkin´ After Midnight
  18. Love, Love, Love Me Honey Do
  19. Today, Tomorrow And Forever
  20. Don´t Ever Leave Me Again
  21. Try Again
  22. A Poor Man´s Roses (Or A Rich Man´s Gold)
  23. How Can I Face Tomorrow
  24. I´m Moving Along
  25. Crazy Dreams
  26. I Don´t Wanta (faster take)
  27. Stop, Look And Listen
  28. Love, Love, Love Me Honey Do (faster take)
  29. For Rent
  30. Side By Side
  31. Stupid Cupid


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Patsy Cline
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16781