StopTheTape! StopTheTape! (CD)

David & The Citizens

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Heart And A Hand And A Love For A Band
  2. One Day One Day One Day
  3. Out of My Hands
  4. Oblivion
  5. 1000 Questions For You
  6. 48h
  7. Devil
  8. To Keep You Safe From Harm And Trouble
  9. Are You in My Blood
  10. Sad Song No 2
  11. What if Nobody Would Catch Us
  12. Stop The Tape Stop The Tape



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist David & The Citizens
Label Bad Taste Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BTR102