Straight From The Heart / Tomorrow Never Comes (Remastered) (CD)

Slim Whitman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Irresistable
  2. Walking In The Sunshine
  3. Stranger On The Shore
  4. The Angel Song
  5. I Walk Alone
  6. Let The Rest Of The World Go By
  7. Flower Of Love
  8. Little Arrows
  9. When There Is Love
  10. My Special Angel
  11. Each Time
  12. When You Were Sixteen
  13. Love Song Of The Year
  14. Tomorrow Never Comes
  15. I Pretend
  16. My Heart Has A Mind Of Its Own
  17. Moonlight On The Colorado
  18. Do What You Do, Do Well
  19. You’re Coming Home
  20. Shutters And Boards
  21. A World Worth Living In
  22. Let Me Live Again
  23. Come Take My Hand
  24. Blue Canadian Rockies


Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Slim Whitman Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGO1064