Strangers / Swinging Doors & The Bottle Let Me Down (CD)

Merle Haggard

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. My Friends Are Gonna Be Strangers
  2. Fallin' For You
  3. Please Mr DJ
  4. You Don't Have Far To Go
  5. Sing A Sad Song
  6. Sam Hill
  7. I'm Gonna Break Every Heart I Can
  8. You Don't Even Try
  9. If I Had Left It Up To You
  10. I'd Trade All Of My Tomorrow's
  11. Worst Is Yet To Come
  12. Walking The Floor Over You
  13. Swinging Doors
  14. If I Could Be Him
  15. Longer You Wait
  16. I'll Look Over You
  17. I Can't Stand Me
  18. Girl Turned Ripe
  19. Bottle Let Me Down
  20. No More You And Me
  21. Somebody Else You've Known
  22. High On A Hilltop
  23. This Town's Not Big Enough
  24. Shade Tree (Fix It Man)



Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Merle Haggard
Label Liberty Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP44802.2