Strictly Roger Sanchez (3CD)

Diverse Dance

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Your Loving Arms (S-Man´s Anthem Mix) - Billie Ray Martin
  2. Givin´ It Up (Roger Sanchez Uplifting Club Mix) - Incognito
  3. Pressure (Roger´s Soul Sensation Mix) - Drizabone
  4. Misunderstanding (Roger´s R-Senal Mix) - Valerie Etienne
  5. Stand Up (Narcotic Mix) - Love Tribe
  6. Live Your Life With Me (Narcotic Vocal Mix) - Corrina Joseph
  7. Making Love On Your Side (S-Man´s Dark Gypsy Mix) - Howie B.
  8. Sume Sigh Sey (Da S-Man´s Junglisticly Funkee Mix) - House Of Gypsies
  9. Pushing Against The Flow (Roger Sanchez Narcotic Mix) - Raw Stylus
  10. Wonderland (feat Roisin Murphy) [The S-Man´s Dark Tribe Mix] - The Psychedelic Waltons
Disk 2
  1. Michael´s Prayer - Michael Watford
  2. Another Star (Roger´s Ultimate Anthem) - Kathy Sledge
  3. Time To Stop (9 To 5 Mix) - The S-Man
  4. I Need You (feat. Tonya Wynne) [Roger S. Presents Nu-Solution] [Nu Solution Mix] - Roger S. & Nu-Solution
  5. As I Am (Roger´s Uplifting Mix) - Sound Of One
  6. Deep (Roger S. Presents The Deep) - Roger S. & The Deep
  7. My Organ - Roger S.
  8. I Want Your Love (Roger Sanchez Presents Twilight) [Roger´s Classic Club Mix] - Roger S. & Twilight
  9. Body Heat (Nu-Solution Mix) - Roger S.
  10. Back (Roger´s Ill Steelo Mix) - The S-Men
Disk 3
  1. Luv Dancin´ (In Deep Mix) - Underground Solution
  2. Get Hi - Roger S.
  3. Follow Me (Can You Feel The Dub) - ALY-US
  4. Work It - DV8
  5. Shake-Shake - Roger S.
  6. Let Your Body Jerk - Roger S.
  7. The Loft Groove - Roger S.
  8. Lose Control (Egotrip Mix) - The Rhythm Factor
  9. Sumba Lumba (S-Man´s Got You In A Trance Mix) - Tribal Infusion
  10. I´ll Be Right There (Hardtimes Mix) - Brotherhood Of Soul
  11. Got Funk? (Da Mongoloids Funktastic Funk Mix) - The Funk Junkeez


Utgitt 2016 Format 3CD
Sjanger Dance Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Diverse Dance, Roger Sanchez
Label Defected Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0826194330224