Strong Enough To Bend / Teneessee Woman / What Do I Do With Me (2CD Remastered)

Tanya Tucker

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. You’re Not Alone
  2. Strong Enough To Bend
  3. As Long As I’m Dreamin’
  4. Lonesome Town
  5. Daddy And Home
  6. Highway Robbery
  7. Lonely At The Right Time
  8. Playing For Keeps
  9. Call On Me
  10. Back On My Feet
  11. Take Another Run
  12. Shotgun
  13. As Long As There’s A Heartbeat
  14. Don’t Go Out
  15. There’s A Tennessee Woman/Ben’s Song
Disk 2
  1. Goodbye Baby
  2. It Won’t Be Me
  3. Your Old Magic
  4. Walking Shoes
  5. Oh What It Did To Me
  6. If Your Heart Ain’t Busy Tonight
  7. Some Kind Of Trouble
  8. (Without You) What Do I Do With Me
  9. Down To My Last Teardrop
  10. Everything That You Want
  11. Trail Of Tears
  12. Bidding America Goodbye (The Auction)
  13. Time And Distance
  14. He Was Just Leaving
  15. Right About Now


Utgitt 1988 Format 2CD Remastered
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Tanya Tucker
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD1116


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i