Student Of The Game (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Kenny Smith Speaks
  2. Student of the Game
  3. Tadow featuring French Montana 2 Chainz and Pusha T
  4. Hang Hang Resume
  5. The Problem (LAWWWDDD) featuring Pharrell
  6. What I Had to Do featuring Scarface
  7. Victor Cruz Speaks
  8. Vitamins featuring Pete Rock
  9. Thirsty
  10. Scot Disick Speaks
  11. Fowl Niggaz
  12. She Tried featuring Lil Wayne
  13. Camouflage Unicorns featuring Tragedy & Havoc
  14. Only Bad Ones featuring Jeremih
  15. God´s Angel featuring Mick Jones and Chris Jones
  16. Built Pyramids featuring Large Professor
  17. Faces of Death featuring French Montana, Swizz Beatz, Raekwon and Busta Rhymes
  18. Drunkerer
  19. Dreaming featuring Mayday and Tech 9


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 19 Artist N.O.R.E., N.O.R.E. AKA P.A.P.I.
Label Entertainment One Music Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 233741


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i