Studio: Selected Studio Recordings 1986-1995 (CD)

Cowboy Junkies

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Shining Moon
  2. Misguided Angel
  3. Blue Moon Revisited (A Song For Elvis)
  4. Sweet Jane
  5. Sun Comes Up, It's Tuesday Morning
  6. 'Cause Cheap Is How I Feel
  7. Powderfinger
  8. Southern Rain
  9. Horse In The Country, A
  10. This Street, That Man, This Life
  11. Anniversary Song
  12. Ring On The Sill
  13. Common Disaster, A
  14. Lost My Driving Wheel (previously unreleased)



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Cowboy Junkies Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer BMGI367412.2