Stuff Like That There (CD)

Yo La Tengo

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. My Heart's No In It
  2. Rickety
  3. I'm So Lonesome I Could Cry
  4. All Your Secrets
  5. The Ballad Of Red Buckets
  6. Friday I'm In Love
  7. Before We Stopped To Think
  8. Butchie's Tune
  9. Automatic Doom
  10. A While Away
  11. I Can Feel the Ice Melting
  12. Naples
  13. Deeper into Movies
  14. Somebody's In Love


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Yo La Tengo
Label Matador Leverandør Playground
Bestillingsnummer OLE10792