Submarine Races (CD)

Submarine Races (CD)

Submarine Races

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Theme
  2. Difficult Night
  3. Get Yourself Together
  4. Pilgrim Shoes
  5. Watch What You Say
  6. Hey Dad (The War Is Over)
  7. Six Foot Two
  8. One Forward Three Back
  9. What's A Boy
  10. Ghosts And Worms
  11. Beat That I Row
  12. Postcard



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Submarine Races
Label In The Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ITR134CD