Sugar In My Bowl: The Very Best Of Nina Simone 1967-1972 (CD)

Nina Simone

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. My Man's Gone Now
  2. Since I Fell For You
  3. I Want A Little Sugar In My Bowl
  4. Do I Move You (version 2)
  5. Blues For Mama
  6. Backlash Blues
  7. In The Dark
  8. Consummation
  9. Go To Hell
  10. I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
  11. Turning Point
  12. Turn Me On
  13. Look Of Love, The
  14. To Love Somebody
  15. I Can't See Nobody
  16. In The Morning
  17. Do What You Gotta Do
  18. Aint Got No-I Got Life
  19. Please Read Me
  20. Martin Luther King Suite: Sunday In Savannah (live)
  21. Martin Luther King Suite: Why (King Of Love Is Dead, The) (live)
  22. Martin Luther King Suite: Mississippi Goddam (live)
Disk 2
  1. I Think It´s Going To Rain Today
  2. I Get Along Without You Very Well (Except Sometimes)
  3. Nobody´s Fault But Mine
  4. Another Spring Another Love
  5. Compassion
  6. Seems I´m Never Tired Of Lovin´ You
  7. I Shall Be Released
  8. Young Gifted And Black
  9. Just Like Tom Thumb´s Blues
  10. Suzanne
  11. My Father/Dialog
  12. Jelly Rolls
  13. Tell It Like It Was
  14. Mr Bojangles
  15. Here Comes The Sun
  16. Ooh Child
  17. Poppies
  18. 22nd Century



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 40
Artist Nina Simone Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RCA67635.2