Summer Number Seventeen (CD)

Ronnie Milsap

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Summer Number Seventeen
  2. It´s All in the Game
  3. Personality
  4. Tears on My Pillow
  5. What Becomes of the Broken Hearted
  6. You Make Me Feel Brand New
  7. Mack the Knife
  8. Mustang Sally
  9. Georgia on my Mind
  10. I Can´t Help It (If I´m Still in Love with You)
  11. Make Up - feat. Mandy Barnett
  12. Lost in the Fifties Tonight


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ronnie Milsap
Label Legacy Recordings Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88843024082