Summer: The Donna Summer Musical - Original Broadway Cast Recording (CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Queen Is Back
  2. I Feel Love
  3. Love To Love You Baby
  4. I Remember Yesterday
  5. On My Honor
  6. Faster And Faster To Nowhere
  7. Munich: Jesu Joy Of Man's Desiring / White Boys / Love To Love You Baby (Reprise)
  8. Macarthur Park
  9. Heaven Knows
  10. No More Tears (Enough Is Enough)
  11. Pandora's Box
  12. On The Radio
  13. I Love You
  14. Bad Girls
  15. She Works Hard For The Money
  16. Dim All The Lights
  17. I Believe In Jesus
  18. Unconditional Love
  19. To Turn The Stone
  20. Stamp Your Feet


Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Donna Summer, Musikal
Label Universal Republic
Bestillingsnummer RPBLB002891702.2