Sunday Morning Classics (3CD)

Aretha Franklin

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Blue Holiday
  2. Cold, Cold Heart
  3. Walk On By
  4. Just For A Thrill
  5. Today I Sing The Blues
  6. Muddy Water
  7. God Bless The Child
  8. Once In A While
  9. You´ll Lose A Good Thing
  10. Runnin´ Out Of Fools
  11. Maybe I´m A Fool
  12. Don´t Say You´re Sorry Again
  13. If Ever I Would Leave You
  14. Looking Through A Tear
  15. Unforgettable
  16. Ac-cent-tchu-ate The Positive
Disk 2
  1. Evil Gal Blues
  2. Hard Times (No One Knows Better Than I)
  3. What A Diff´rence A Day Made
  4. Skylark
  5. Try A Little Tenderness
  6. All Night Long
  7. Cry Like A Baby
  8. Nobody Knows The Way I Feel This Morning
  9. Mockingbird
  10. Sweet Bitter Love
  11. Only The Lonely
  12. Look For The Silver Lining
  13. Nobody Like You
  14. Here Today And Gone Tomorrow
  15. I Wish I Didn´t Love You So
  16. (There Is) No Greater Love
Disk 3
  1. Won´t Be Long
  2. Bill Bailey, Won´t You Please Come Home?
  3. Don´t Cry, Baby
  4. Drinking Again
  5. Trouble In Mind
  6. Until You Were Gone
  7. Once In A Lifetime
  8. If I Should Lose You
  9. Without The One You Love
  10. I´m Wandering
  11. My Coloring Book
  12. It Ain´t Necessarily So
  13. I Wonder (Where Are You Tonight)
  14. This Bitter Earth
  15. Lee Cross
  16. Soulville


Utgitt 2009 Format 3CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 48 Artist Aretha Franklin
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88697457252