Super Hits (CD)

Rick Trevino

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Just Enough Rope
  2. She Can´t Say I Didn´t Cry
  3. Honky Tonk Crowd
  4. Looking For The Light
  5. Doctor Time
  6. Learning As You Go
  7. Bobbie Ann Mason
  8. I Only Get This Way With You
  9. Running Out Of Reasons To Run
  10. You Were, You Are, You´ll Always Be


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Rick Trevino
Label Columbia Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK705464.2