Superman: The Movie (2CD)

London Symphony Orchestra

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Prelude And Main Title March
  2. Planet Krypton, The
  3. Destruction Of Krypton
  4. Star Ship Escapes
  5. Trip To Earth, The
  6. Growing Up
  7. Death Of Jonathan Kent
  8. Leaving Home
  9. Fortress Of Solitude, The
  10. Welcome To Metropolis
  11. Lex Luthor's Lair
  12. Big Rescue, The
  13. Super Crime Fighter
  14. Super Rescues
  15. Luthor's Luau (source, bonus track)
  16. Planet Krypton, The (alternate, bonus track)
  17. Main Title March (alternate, bonus track)
Disk 2
  1. Superman March (alternate)
  2. March Of The Villains, The
  3. Terrace, The
  4. Flying Sequence, The
  5. Lois And Clark
  6. Crime Of The Century
  7. Sonic Greeting
  8. Misguided Missiles And Kryptonite
  9. Chasing Rockets
  10. Superfeats
  11. Super Dam And Finding Lois
  12. Turning Back The World
  13. Finale And End Title March
  14. Love Theme From Superman
  15. Can You Read My Mind (alternate, bonus track) - Original Soundtrack
  16. MEDLEY: Flying Sequence, The/Can You Read My Mind (bonus track) - Original Soundtrack
  17. Can You Read My Mind (alternate, instrumental, bonus track)
  18. Theme From Superman (concert version, bonus track)


Utgitt 1989 Format 2CD
Sjanger Klassisk Antall disker 2
Antall spor 35 Artist John Williams, London Symphony Orchestra, Margot Kidder, MICHAEL MATESSINO, NICK REDMAN
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227587420