Supernatural Fairy Tales (Remastered) (CD)

The Art

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I Think I'm Going Weird
  2. What's That Sound (For What It's Worth)
  3. African Thing
  4. Room With a View
  5. Flying Anchors
  6. Supernatural Fairy Tales
  7. Love Is Real
  8. Come On Up
  9. Brothers, Dads and Mothers
  10. Talkin' to Myself
  11. Alive, Not Dead
  12. Rome Take Away Three
  13. Love Is Real (Stereo Mix)
  14. I Think I'm Going Weird (Stereo Mix)
  15. Room With a View (Stereo Mix)
  16. Flying Anchors (Stereo Mix)
  17. Supernatural Fairy Tales (Stereo Mix)
  18. Talkin' to Myself (Stereo Mix)


Utgitt 1967 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Litteratur
Antall disker 1 Antall spor 18
Artist The Art Label Island
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5705474