Supersexy Swingin' Sounds (CD)

White Zombie

109,00 10900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Electric Head Pt. 2 (sexational after dark mix)
  2. More Human Than Human (meet Bambi in the king's harem mix)
  3. I, Zombie (Europe in the raw mix)
  4. Grease Paint And Monkey Brains (sin centers of suburbia mix)
  5. Blur The Technicolor (poker from stud to strip mix)
  6. Super-Charger Heaven (adults only mix)
  7. El Phantasmo And The Chicken-Run Blast-O-Rama (wine, women and song mix)
  8. Blood, Milk And Sky (miss September mix)
  9. Real Solution #9 (mambo mania mix)
  10. Electric Head Pt. 1 (Satan in high heels mix)
  11. I'm Your Boogie Man (sex on the rocks mix)
  12. I'm Your Boogie Man



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist White Zombie
Label Geffen Bestillingsnummer 4249762