Sure on this shining night (CD)

Aaron Copland

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. The Children
  2. No. 1, The year's at the spring
  3. When stars are in the quiet skies
  4. Orpheus with his lute
  5. Rose Marie
  6. The Side Show
  7. Song to the Witch of the Cloisters
  8. No. 3, Sure on this shining night (wds. Agee)
  9. Sigh no more, ladies
  10. Come away, death
  11. On hearing 'The Last Rose of Summer'
  12. Echo (wds. Moore: 1942)
  13. If I could tell you
  14. The Collection
  15. The Lord's Prayer
  16. Nature, the gentlest mother
  17. The Tiger
  18. Never more will the wind
  19. Little Elegy
  20. One alone
  21. Do not go, my love
  22. To a Stranger
  23. When I have sung my songs
  24. These, my Ophelia
  25. An old song re-sung (1917)
  26. Ah! sweet mystery of life (Song of the fountain)
  27. June Night, Op. 51/2
  28. Triolet
Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Aaron Copland, Albert Hay Malotte, Amy Marcy Beach, Charles E. Ives, Charles T Griffes, Eric Ewazen, Erich Wolfgang Korngold, Ernest Charles, George Whitefield Chadwick, Horatio William Parker, Idabelle Firestone, John Corigliano, John Musto, Julian Millard, Marc Marder, Mark Brown, Ned Rorem, Paul Hindemith, Richard Hageman, Robert White, Rudolf Friml, Samuel Barber, Samuel Sanders, Sigmund Romberg, Theodore Chanler, Victor August Herbert, Virgil Thomson, William Bolcom, William Schuman
Label Hyperion Bestillingsnummer CDA66920