Surely They Were The Sons Of God! (CD)

Thee Mighty Caesars

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wiley Coyote
  2. Got To Get You Outside My Head, (Miss America)
  3. I Don't Need No Baby
  4. Stay The Same
  5. Double Axe, The
  6. I Was Led To Believe
  7. You Make Me Die
  8. Now I Know
  9. I've Been Waiting
  10. Loathesome And Wild
  11. You'll Be Sorry Now
  12. I Can't Find Pleasure
  13. Kinds Of Women
  14. Lie Detector
  15. Confusion
  16. Baby Who Mutilated Everybody's Heart
  17. Suck The Dog
  18. Beat On The Brat
  19. Career Opportunities
  20. Because Just Because
  21. Headcoats On
  22. Somebody Like You
  23. Searching High And Low
  24. Don't Wanna Be Ruled By Women And Money No More
  25. Don't Break My Laws
  26. Strange Words
  27. Signals Of Love
  28. I've Got Everything Indeed
  29. Devious Means
  30. Why Don't You Try My Love
  31. Wise Blood
  32. It's You I Hate To Lose
  33. Miss Loudella Black



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Punk Antall spor 33
Artist Thee Mighty Caesars Label Crypt Records
Leverandør Import Bestillingsnummer CRPT23.2