199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Truls Heggero og Jørgen "Sissyfus" Skjulstad (aka Center Of The Universe) møttes i Bohuslän da Truls tok de harde opptaksprøvene til Metronomicon Audio for å kunne gi ut debutplata Ailanthus på nevnte selskap. Truls ble gitt krasjkurs i partikkelfysikk, folkemusikk fra fjerne land, skjulte dimensjoner og det ytre rom, og under et foredrag med den katalanske kvantefeedbackeksperten Unbraco Eco kom gutta opp med ideen om å lage en USB-nøkkel sammen.

Vel hjemme i Oslo samla de sammen musikere fra både Center Of The Universe og Truls And The Trees - og toppa laget med gjester som Koppen og André Borgen. Gjennom endeløse eksperimenter i laboratoriet har de her destillert ut indierockens og den elektroniske musikkens antimaterie, musikk som forener de fengende trærne til Truls og ville soniske utflukter til universets sentrum. Om den beskrivelsen blir vel høytflyvende kan vi godt oppsummere det med andre, enklere ord: Surfing er en real sjarmøretappe, fiks ferdig på USB-stick (eller minnepinne på godt norsk).

Inneholder sporene:

1. Nothing Else Antimatters
2. Vera Rubin
3. Terrella
4. Information Sickness feat. Koppen
5. 2x The Speed Of Light
6. Cancellado Imprimar

Produktfakta

Utgitt 2009 Format USB
Sjanger Indierock, Electronica Antall disker 1
Artist Center Of The Universe, Truls And The Trees, Truls And The Trees vs Center Of The Universe Label Metronomicon Audio
Leverandør Musikkoperatørene Bestillingsnummer MEAU0046USB

Anmeldelser