Suspense Of Disbelief - The Essential Alfred Hitchcock (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Alfred Hitchcock Presents-Main Theme
  2. Music To Be Murdered By
  3. Prelude and Rooftop (From Vertigo)
  4. Kidnapped (From North By Northwest)
  5. Main Theme (From I Confess)
  6. After You've Gone
  7. Que Sera, Sera (From The Man Who Knew Too Much)
  8. Main Theme (From Fial M For Murder)
  9. Mouvements Perpetuels (From Rope)
  10. Main Theme (From The Trouble With Harry)
  11. Dream (From Spellbound)
  12. Fashion Show (From North by Northwest)
  13. Juke Box #6 (From Rear Window)
  14. Alfred Hitchcock's Leading Ladies
  15. Scene d'Amour (From Vertigo)
  16. Prologue/Duet for Four Feet (From Strangers on a Train)
  17. Alfred Hitchcock, Master Manipulator
  18. Prelude (From Psycho)
  19. Overture (From North by Northwest)
  20. Main Theme (From Spellbound)
  21. Main Theme (From To Catch a Thief)
  22. The Necklace, The Return and Finale (From Vertigo)
  23. The Hour of Parting


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Filmmusikk
Label Chrome Dreams Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCD5050


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også