Swamp Dogg's Southern Girls (CD)

Sandra Phillips

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Rescue Song
  2. I've Been Down So Long
  3. My Man And Me
  4. To The Other Woman (I'm The Other Woman)
  5. Now That I'm Gone (When Are You Leaving)
  6. Someday We'll Be Together
  7. After All I Am Your Wife
  8. Ghost Of Myself
  9. If You Ever Get Him (He Never Was Mine)
  10. She Didn't Know (She Kept On Talking)
  11. Please Don't Send Him Back To Me
  12. Some Mother's Son
  13. He Took My Hand - Williams, Bette
  14. Now That I'm Gone (When Are You Leaving) - Williams, Bette
  15. If She's Your Wife (Who Am I) - Williams, Bette
  16. Can't Win For Losing - Williams, Bette
  17. Feeling (For Someone Else Has Grown) - Williams, Bette
  18. Another Man Took My Husband's Place - Williams, Bette
  19. If You Get Him (He Was Never Mine) - Williams, Bette
  20. Got To Travel On - Williams, Bette
  21. Robin Right On (instrumental/bonus track) - Williams, Bette


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Soul, R&B Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Bette Williams, Sandra Phillips, Swamp Dogg
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND288