179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Etter gjennombruddet med det følsomme mesterverket I Am A Bird Now i 2005 har Antony Hegarty og hans The Johnsons etablert seg som et av musikkverdenes store prosjekter - både kunstnerisk og kommersielt. Suksessen deres har overgått alt noen kunne forestille seg. Antonys forrige album, The Crying Light, gikk til og med til nummer én i Europa ved utgivelse i januar 2009.

Swanlights er Antonys fjerde album, og det legger seg i omtrent samme landskap som sine forgjengere, men dog med noen markante og avgjørende forandringer. Den uvanlige og uvanlig vakre, androgyne stemmen er i sentrum, kanskje enda mer kraftfull enn tidligere. Skjør - ja - men nå mer Nina Simone enn Jimmy Scott, for å si det slik. Både subtile følelser og dramatiske strykere får plass, samt en og annen drivende rytme. Dette er udiskutabelt Antonys mest varierte og eksotiske album til nå - en praktfull symbiose av det populærmusikalske og avantgardistiske.

Albumet inneholder bl.a. singlen "Thank You For Your Love" og Björk-duetten "Flétta", pluss et tittelkutt som må være hans luftigste og mest raffinerte spor til nå - hvilket ikke sier så lite. Merk også "The Great White Ocean" - du har aldri hørt gospel som dette før.

Sporliste

 1. Everything Is New
 2. The Great White Ocean
 3. Ghost
 4. I´m In Love
 5. Violetta
 6. Swanlights
 7. The Spirit Was Gone
 8. Thank You For Your Love
 9. Flétta (with Björk)
 10. Salt Silver Oxygen
 11. Christina´s Farm

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Antony And The Johnsons
Label Rough Trade Leverandør Playground
Bestillingsnummer RTRADCD573

Anmeldelser