179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Etter gjennombruddet med det følsomme mesterverket I Am A Bird Now i 2005 har Antony Hegarty og hans The Johnsons etablert seg som et av musikkverdenes store prosjekter - både kunstnerisk og kommersielt. Suksessen deres har overgått alt noen kunne forestille seg. Antonys forrige album, The Crying Light, gikk til og med til nummer én i Europa ved utgivelse i januar 2009.

Swanlights er Antonys fjerde album, og det legger seg i omtrent samme landskap som sine forgjengere, men dog med noen markante og avgjørende forandringer. Den uvanlige og uvanlig vakre, androgyne stemmen er i sentrum, kanskje enda mer kraftfull enn tidligere. Skjør - ja - men nå mer Nina Simone enn Jimmy Scott, for å si det slik. Både subtile følelser og dramatiske strykere får plass, samt en og annen drivende rytme. Dette er udiskutabelt Antonys mest varierte og eksotiske album til nå - en praktfull symbiose av det populærmusikalske og avantgardistiske.

Albumet inneholder bl.a. singlen "Thank You For Your Love" og Björk-duetten "Flétta", pluss et tittelkutt som må være hans luftigste og mest raffinerte spor til nå - hvilket ikke sier så lite. Merk også "The Great White Ocean" - du har aldri hørt gospel som dette før.

Sporliste

 1. Everything Is New
 2. The Great White Ocean
 3. Ghost
 4. I'm In Love
 5. Violetta
 6. Swanlights
 7. The Spirit Was Gone
 8. Thank You For Your Love
 9. Flétta (with Björk)
 10. Salt Silver Oxygen
 11. Christina's Farm

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Antony And The Johnsons
Label Rough Trade Bestillingsnummer RTRADCD573