Sweet Dreams: The Complete Decca Studio Masters 1960-1963 (UK-import) (2CD)

Patsy Cline

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 51 Artist Patsy Cline
Label Hip-O Select Bestillingsnummer 2727389
Disk 1
  1. I Fall To Pieces
  2. Shoes
  3. Lovin' In Vain
  4. True Love
  5. San Antonio Rose
  6. Wayward Wind, The
  7. Poor Man's Roses, A (Or A Rich Man's Gold)
  8. Crazy
  9. Who Can I Count On
  10. Seven Lonely Days
  11. I Love You So Much It Hurts
  12. Foolin' Around
  13. Have You Ever Been Lonely (Have You Ever Been Blue)
  14. South Of The Border (Down Mexico Way)
  15. Walkin' After Midnight
  16. Strange
  17. You're Stronger Than Me
  18. She's Got You
  19. You Made Me Love You (I Didn't Want To Do It)
  20. You Belong To Me
  21. Heartaches
  22. Your Cheatin' Heart
  23. That's My Desire
  24. Half As Much
  25. Lonely Street
  26. Anytime
Disk 2
  1. You Were Only Fooling (While I Was Falling In Love)
  2. I Can't Help It (If I'm Falling In Love With You)
  3. You're Stronger Than Me
  4. When I Get Thru with You (You'll Love Me Too)
  5. Imagine That
  6. So Wrong
  7. Why Can't He Be You
  8. Your Kinda Love
  9. When You Need A Laugh
  10. Leavin' On Your Mind
  11. Back In Baby's Arms
  12. Tra Le La Le La Triangle
  13. That's How A Heartache Begins
  14. Faded Love
  15. Someday (You'll Want Me To Want You)
  16. Love Letters In The Sand
  17. Blue Moon Of Kentucky
  18. Sweet Dreams (Of You)
  19. Always
  20. Does Your Heart Beat For Me
  21. Bill Bailey, Won't You Please Come Home
  22. He Called Me Baby
  23. Crazy Arms
  24. You Took Him Off My Hands
  25. I'll Sail My Ship Alone