Sweet Dreams: The Four Star Recordings 1955-1960 (CD)

Patsy Cline

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Heart You Break May Be Yours
  2. Stop, Look And Listen
  3. Love Me Love Me Honey Do
  4. No More
  5. Angel
  6. Too Many Secrets
  7. Yes I Understand
  8. If I Could See The World
  9. Cry Not For Me
  10. Come On In
  11. Life´s Railway To Heaven
  12. Turn The Cards Slowly
  13. Try Again
  14. Fingerprints
  15. Walkin´ After Midnight
  16. Walking Dreams
  17. I Cried All The Way To The Altar
  18. In Care Of The Blues
  19. Three Cigarettes In The Ashtray
  20. I´ve Loved And Lost Again
  21. Honky Tonk Merry Go Round
  22. Just Out Of Reach
  23. Then You´ll Know


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Patsy Cline
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer DBKW127.2