Sweet Soul Music 1964 (CD)

Diverse Soul

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. What Kind of Fool (Do You Think I Am)
  2. Gonna Send You Back To Georgia (a City Slick)
  3. Um Um Um Um Um Um
  4. Who Do You Love
  5. Hi Heel Sneakers
  6. Way You Do the Things You Do
  7. Shoop Shoop Song The (It's In His Kiss)
  8. Ain't Nothing You Can Do
  9. Wish Someone Would Care
  10. Rock Me Baby
  11. Chapel of Love
  12. My Guy
  13. No Particular Placeto Go
  14. Steal Away
  15. Security
  16. Devil With the Blue Dress
  17. Under the Board Walk
  18. Where Did Our Love Go
  19. 20-75
  20. Funny (How Time Slips Away)
  21. Out of Sight
  22. Dancing In the Street
  23. That's How My Love is
  24. Mercy Mercy
  25. Baby I Need Your Loving
  26. I Had a Talk With My Man
  27. I Can't Believe What You Say (For Seeing What You Do)
  28. Price
  29. Oh No Not My Baby
  30. Jerk
  31. Needle In a Haystack


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Diverse Soul
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16870